Gastenboek

Wilt u iets vertellen over uw ervaring? Dan kunt u een bericht plaatsen in mijn digitale gastenboek

 

8 Responses to Gastenboek

 1. bibi schreef:

  Ik ben nu 5 of 6 keer door joan behandeld. Deze behandelingen zijn indrukwekkend, heftig, maar ook heel natuurlijk. Er gebeurt niks wat je zelf niet wilt en op “de bank”liggen is voor mij heerlijk ontspannend. Ze hebben mij al erg veel gebracht. Het werken aan mezelf is voor mij een heftig, maar heel mooi proces. Ik ben dus blij dat ik de stap genomen heb!

 2. Sascha schreef:

  Mijn ervaring met Joan was super! Ik ben 1 keer geweest en heb alles op me af laten komen. Ik was altijd onzeker. Ik ben nu veel opener en heb geleerd om naar mijn echte gevoelens te luisteren. Voel me nu zoveel keer sterker hierdoor. is echt een hele aparte ervaring. Het voelt goed. Dank je wel Joan!

 3. Marina schreef:

  Wat een prachtige ervaring om met Joan een regressie te doen. Je kunt je niet voorstellen dat je alle antwoorden eigenlijk in je hebt, maar zonder hulp komen die moeilijk naar buiten. Joan heeft alle rust en alle tijd om goed aandacht te geven en daarmee komt alles vanzelf. Voor mij heeft het een heleboel antwoorden gegeven waar ik naar op zoek was.
  Dank je Joan voor deze mooie ervaring; je ziet me vast nog wel eens terug!

 4. Hans schreef:

  Lieve Joan van harte gefeliciteerd met je website! Heel veel succes geluk plezier & voorspoed met al het goede wat je voor iedereen doet! Daar knapt een mens van op šŸ™‚

  Liefs Hans

 5. Jan Vogelzang schreef:

  Lieve Joan.
  Al een paar keer een sessie met jou gehad. Het was super! Je straalt rust uit en je weet waar je het over hebt. Zeer getalenteerd en je blijft jezelf.
  Heel veel succes en ik weet je te vinden.

  Liefs Jan.

 6. Nynke Dees schreef:

  Lieve Joan,

  Wat ziet de website er geweldig uit! Veel succes en ik spreek snel een sessie af.

  Liefs,
  Nynke

 7. Maaikw schreef:

  Mijn ervaring is heel goed .de behandeling is ontspannend en fijn .Ik heb er heel veel aan.in goede tijden en slechte tijden .

 8. Femke schreef:

  Joan heeft mij enorm geholpen om het mooie en liefdevolle in mijzelf te ontdekken. Ze neemt de tijd voor je en door vragen te stellen, waar de antwoorden soms best confronterend kunnen zijn, heb ik hele heldere inzichten gekregen waardoor ik ontspannen, open en veel energieker in het leven sta! Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *