Therapieën

Aura- chakrahealing:

De aura ( het energieveld om ons heen ) en de chakra’s (energie punten in ons lichaam), staan in verbinding met elkaar, maar ook met alle organen, spieren, zenuwen en vezels in ons lichaam. Ze zijn in balans. Maar die balans kan verstoord worden door bijvoorbeeld pijn, stress, migraine, onzekerheden of andere klachten. Er ontstaan blokkades.

Door middel van helende energie kunnen deze blokkades worden verminderd of zelfs worden opgeheven. Hierdoor kan de energie weer doorstromen. Je voelt je weer “lichter”. Het werkt op je bewustzijn, maar ook op het onbewuste, waardoor een healing direct voelbaar is. Dit werkt bij iedereen verschillend omdat ieder mens uniek is.

Intuïtief lichaamsbewustzijnsmassage:

Dit is een subtiele massage die een diepe werking heeft op zowel lichaam als geest. Je voelt je er ontspannener door. Het vermindert pijnklachten, stress, migraine en andere klachten. Ze kunnen zelfs helemaal verdwijnen.
Al deze behandelingen worden op een massagetafel uitgevoerd. Alleen de schoenen gaan uit. Een behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten (zonder voor- en nagesprek).

 

 

Bewustzijnsreading:

Dit helpt je bij je bewustwordingsproces. Door vragen te stellen kan ik je helpen achter bepaalde steeds terugkerende patronen in je leven, de oorzaak van je angsten of je gevoelens van onzekerheid te komen. Die vragen helpen je je bewust te laten worden van jezelf, zodat jij weet, voelt en ziet waarom je leeft zoals je leeft. Dit bewustwordingsproces maakt het je mogelijk te veranderen.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven. Je wordt met jezelf geconfronteerd. Maar het geeft je inzicht in wie je werkelijk bent en de zon in je gaat steeds meer stralen!
Een behandeling duurt ongeveer 2 uur.